Novi gastrotainment centar metropole

Sofisticirano uređenje, visoki gastronomski standardi, latinska kuhinja, kombinacija restorana i bara te ugodna atmosfera aduti su i glavni recept za uspjeh definitivno novog it mjesta u gradu.

Koncept latinske kuhinje

Prilagođena domaćim okusima i ukusima, kuhinja se temelji na čistoći i posebnosti namirnica karakterističnih za Argentinu, Peru, Čile i Urugvaj poput kvinoje, batata, crnog graha, crne divlje riže i juke. S obzirom na latinski gastro koncept El Tora, predjela se baziraju na zanimljivom i pristupačnom sharing konceptu gdje svi za stolom probaju sve.

Ne propustite niti jedan okus

Chef Mihelj za EL Toro osmislio je poprilično zanimljiv meni u kojem možete pronaći Tacos od svinjske potrbušine, Ceviche od kozica, Tiradito tuna, Hrskava pačja prsa…

…tatarski biftek s twistom, Guacamole s dimljenom pastrvom, zapečeni filet lososa. Naravno, s obzirom na to da je Latinska Amerika poznata po govedini, na meniju će se naći i Black Angus striploin, Beefsteak te odležani Ribeye steak.

Pažljivo birana karta pića

Osim klasičnih i latinskoameričkih koktela, u meniju su i signature kokteli našeg barmena. Tu je naravno i bogata karta biranih vina, s naglaskom na boutique vinarije.

 

El Toro Restaurant & Bar predstavlja vam gastrotainment koncept – svoju viziju spoja jedinstvenih kulinarskih iznenađenja i opuštenog clubbinga.

El Toro će osim nesvakidašnjih gastro uzbuđenja, vikendom i četvrtkom nuditi DJ gostovanja. Pogledajte najave događanja i pratite nas na mrežama.

Kao predstavnik rastuće gastrotainment scene, El Toro Restaurant & Bar namjerava se pozicionirati kao latin gastro bar. Uz veliku ponudu osvježavajućih jela, te naravno nekoliko vrsta odležanih steakova, El Toro je i bar koji nudi opuštenu zabavu, četvrtkom, petkom i subotom uz odabranu glazbu.

El Toro Restaurant & Bar

© 2017-2022

ESIF financijski instrumenti
ESIF financijski instrumenti