Sofisticirano uređenje, visoki gastronomski standardi, latinska kuhinja, kombinacija restorana i bara te ugodna atmosfera aduti su i glavni recept za uspjeh definitivno novog it mjesta u gradu.
Prilagođena domaćim okusima i ukusima, kuhinja se temelji na čistoći i posebnosti namirnica karakterističnih za Argentinu, Peru, Čile i Urugvaj poput kvinoje, batata, crnog graha, crne divlje riže i juke. S obzirom na latinski gastro koncept El Tora, predjela se baziraju na zanimljivom i pristupačnom sharing konceptu gdje svi za stolom probaju sve.
Chef Mihelj za EL Toro osmislio je poprilično zanimljiv meni u kojem možete pronaći Tacos od svinjske potrbušine, Ceviche od kozica, Tiradito tuna, Hrskava pačja prsa…
…tatarski biftek s twistom, Guacamole s dimljenom pastrvom, zapečeni filet lososa. Naravno, s obzirom na to da je Latinska Amerika poznata po govedini, na meniju će se naći i Black Angus striploin, Beefsteak te odležani Ribeye steak.
Osim klasičnih i latinskoameričkih koktela, u meniju su i signature kokteli našeg barmena. Tu je naravno i bogata karta biranih vina, s naglaskom na boutique vinarije.
El Toro će osim nesvakidašnjih gastro uzbuđenja, srijedom, četvrtkom i vikendom nuditi DJ gostovanja. Pogledajte najave događanja i pratite nas na mrežama.